Scheepstimmerwerk, landelijk bouwen en meubels

Scheepstimmerwerk

Wij maken elk interieur en exterieur volgens uw wensen, van eenvoudig en sfeervol tot zeer luxe. Ook denken we mee als er volgens keur moet worden betimmerd, Ervaring met diverse keuringseisen voor o.a scheepsbetimmering is ruim aanwezig.

Lees meer

Landelijk bouwen

Landelijk bouwen is ontstaan door de prachtige plek van ons bedrijf waar je optimaal kunt genieten van het landleven gevoel. Door onze passie voor het ambacht ligt ook met maken van veld schuren, bintwerken tafels en meubels, noem maar op voor de hand.

Lees meer

Tafels en meubels

De uitbreiding naar het maken van eiken tafels en andere meubels met een landelijke uitstraling is ontstaan door de prachtige plek van ons bedrijf waar je optimaal kunt genieten van het landleven gevoel.

Lees meer

Met mooie materialen hoogwaardige projecten uitvoeren, daar zijn we goed in.

Ronner houtbouw heeft jaren lange ervaring in het maken van masten, gieken en andere rondhouten. Ook zwaarden, roeren en complete scheepsbetimmeringen. Naast nieuwbouw voeren we ook renovaties uit volgens voorgeschreven scheepskeuren.
Het ambachtelijke werk is altijd van hoge kwaliteit.

Mede door onze prachtige locatie is ook de uitbreiding naar landelijk bouwen ontstaan. Bintwerken, veldschuren, tuinhuizen en meubels worden met veel zorg gemaakt. Eiken tafels en keukens zijn hiervan een mooi voorbeeld.

Het ontwerp wordt altijd samen met de klant gemaakt. We zijn gedreven om een goed eindresultaat te leveren dat past bij uw wensen: van eenvoudig en praktisch tot in de puntjes afgewerkt en luxe.